• Qui som

  Quadern de les idees, les arts i les lletres

 • Breu història de la revista

  Quadern de les idees, les arts i les lletres és una revista cultural d’una dilatada trajectòria: fundada a Sabadell el 1978 per Joan Cuscó i Aymamí, va iniciar el 2012 un procés de renovació per adequar-se a la realitat cultural del país.

   

  Catalunya és un espai socialment viu que genera processos dinàmics associats al pensament, l’acció i l’activisme cultural. Processos que circulen a través d’iniciatives personals i col·lectives, territoris i xarxes socials que, tot i així, sovint no arriben a la major part de la ciutadania. Quadern pretén esdevenir un punt de reflexió i de trobada dels agents que intervenen en la conformació del mapa de la cultura contemporània en el seu pas pel país. Quadern gira al voltant del que anomenem cultura en constant ebullició i transformació, tant pel que fa a les formes d’habitar el món com pel que fa a les maneres d’expressar-lo. En aquest sentit el grup editor vol fer de Quadern un espai receptiu i obert a les manifestacions actuals del pensament i de la cultura crítica.

   

  Quadern s’adreça a tots els públics interessats a saber més sobre el flux cultural que es genera des de Catalunya tot mirant el món.

 • Equip editorial

  Editor
  Manuel Costa Fernández

   

  Director
  Sébastien Bauer

   

  Consell de redacció

  Gemma Cascón
  Ricard Ferdández – Efa
  Bernat Lladó
  David Madueño Sentís
  Riccardo Massari Spiritini
  Berta Rubio i Faus
  Clara Soley

   

  Coordinadora
  Maria de Vallibana Serrano

   

  Correcció lingüística
  Jordi Martí Fitó

   

  Coberta

  Patxi Ocio Casamartina

  Empresa editora

  Fundació ARS
  Migdia, 18 . Tel. 937 259 427 . 08201 Sabadell
  Subscripcions: info@fundacioars.org

  ISSN 2385-4979
  DL B-16799-1978

  Quadern de les idees, les arts i les lletres és una marca registrada
  de la Fundació Ars.

   

  Fundador
  Joan Cuscó i Aymamí

 • - CONTACTAR QUADERN -

  Quadern de les idees, les arts i les lletres és una revista en català, fundada l'any 1978 a Sabadell

  Carrer Migdia, 08201 Sabadell
  937 259 427
  Termes i condicions
 • Número pilot

  Ajudan's a trobar la millor fórmula

  Aquest nº215 és un banc d'assaig amb una URL pública però amb una difusió i promoció diferent de les d'un número normal. El disseny, la distribució i alguns continguts poden canviar durant els propers mesos.

   

  Ens seria molt útil rebre la teva opinió sobre aquesta fòrmula: si vols, pots contestar aquest qüestionari (breuíssim), o fer arribar directament la teva visió, impressió i opinió a director@quadern.fundacioars.org. No dubtis en enviar-nos crítiques: ens fan avançar. Moltes gràcies!

All Posts
×
×
AVÍS LEGAL

Aquest lloc web i tots els seus continguts són propietat de la Fundació Ars, amb el NIF G58440333, i amb seu social al carrer de Migdia 18, codi postal 08201 de Sabadell, o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts a la Fundació.

L’accés a aquest lloc web està subjecte a les condicions següents:

No es permet la reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb el contingut d’aquestes pàgines web, sense l’autorització expressa de la Fundació, excepte el d’aquelles que portin la menció Reconeixement – No Comercial – Compartir Igual (by-nc-sa).

La Fundació no es responsabilitza de la utilització incorrecta dels continguts d’aquestes pàgines web per part de l’usuari ni del contingut i la informació de les pàgines web de terceres persones connectades per enllaços des de les pàgines web de la Fundació.

Tot el material del lloc web està a l’empara de la legislació de protecció de la propietat intel·lectual.

La Fundació es reserva el dret d’actualitzar i modificar en qualsevol moment i sense avís previ la configuració i els continguts del web.

L’ús d’aquest web implica l’acceptació dels termes i les condicions continguts en aquest avís legal.

La Fundació no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi, com tampoc de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes, fora del seu control.

La Fundació dóna estricte compliment a la normativa vigent sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal. L’usuari del web dóna el seu consentiment exprés i inequívoc i, per tant, autoritza a la Fundació a incorporar les dades que facilita per mitjà del formulari de contacte al seu fitxer, prèviament comunicat a l’Agencia Española de Protección de Datos, i que es troba a la seu de la Fundació, carrer de Migdia 18, 08202, Sabadell. El responsable del fitxer és la Fundació Ars. 

L’ús de les dades personals tindrà caràcter confidencial i es faran servir per a poder prestar els serveis de la Fundació i fer arribar informació de les activitats pròpies o alienes. Per a exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició cal enviar un missatge a info@fundacioars.org.
×
Quadern de les idees, les arts i les lletres és una marca registrada
de la Fundació Ars.